Home
Tuesday 23 July 2024

Welkom op "Verzameling in beeld". Op deze site worden op gestructureerde wijze catalogi weergegeven van een aantal verzamelthema's die met name ons nostalgisch gevoel aanspreken. We hopen hiermee mensen te kunnen informeren, stimuleren en enthousiasmeren voor ons erfgoed en de verzamelhobby. U kunt de catalogus raadplegen via het menu aan de rechterkant en gebruik vooral ook het zoekveld voor het zoeken op keywords in de 10.000-den items. Het is mogelijk om zelf een verzameling toe te laten voegen. Stuur hiervoor een bericht aan de Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Zoekt u een item en kunt u het niet vinden? Laat het ons weten, wij helpen u graag, er zijn diverse verzamelaars en handelaren betrokken bij deze site.

Rossignol - Het menselijk lichaam Afdrukken
Geschreven door Tom Mensink   
Thursday 22 December 2011

Uitgeverij Rossignol uit Montmorillon (Verne) Frankrijk heeft diverse serie schoolplaten uitgegeven voor het Nederlandse taalgebied. De platen zijn dubbelzijdig en opgenomen in een houten wissellijst. Op de site is de serie van het menselijk lichaam toegevoegd, met dank aan Mario Haelterman voor de mooie foto's. Een paar foto's ontbreken nog, mocht u ze hebben, dan ontvang ik ze graag. Klik op de foto hieronder voor de serie.

SNE-RO-[AN].jpg

Overigens zijn er ook andere uitgevers met platen in een dergelijke wissellijst. Bijvoorbeeld uitgeverij Baert Jette in Belgie, zie onderstaande foto:

stop.jpg

 

Laatst geupdate op ( Wednesday 28 December 2011 )
 
< Vorige   Volgende >
Verzamelingen
Uitgebreid zoeken