Home
Monday 20 May 2024

Welkom op "Verzameling in beeld". Op deze site worden op gestructureerde wijze catalogi weergegeven van een aantal verzamelthema's die met name ons nostalgisch gevoel aanspreken. We hopen hiermee mensen te kunnen informeren, stimuleren en enthousiasmeren voor ons erfgoed en de verzamelhobby. U kunt de catalogus raadplegen via het menu aan de rechterkant en gebruik vooral ook het zoekveld voor het zoeken op keywords in de 10.000-den items. Het is mogelijk om zelf een verzameling toe te laten voegen. Stuur hiervoor een bericht aan de Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken . Zoekt u een item en kunt u het niet vinden? Laat het ons weten, wij helpen u graag, er zijn diverse verzamelaars en handelaren betrokken bij deze site.

Disclaimer Afdrukken

Het verzamelen van de gegevens op deze site en de bijbehorende foto's vertegenwoordigt vele jaren werk. Het is u dan ook niet toegestaan om geheel of delen van de informatie op deze site over te nemen zonder voorafgaand verzoek aan de beheerder.

Op deze site worden foto's getoond die afkomstig zijn van het internet en van verzamelaars. Voor zover te achterhalen zijn de foto's voorzien van de naam van de maker. Foto's van het internet zijn echter niet altijd te traceren. Mocht u een correctie of aanvulling willen doorgeven, stuur dan s.v.p. een mail naar de beheerder. 

De afbeeldingen betreffen collectoritems die zijn uitgegeven door verschillende leveranciers. Voor zover we weten zijn er geen specifieke beperkingen om deze items te tonen op deze site, Indien we deze aanname ten onrechte maken laat het ons dan even weten.

 U kunt de beheerder bereiken via: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 
< Vorige   Volgende >
Verzamelingen
Uitgebreid zoeken